Mijnwoningverduurzamen.nl

A-kwaliteit 100% tevredenheidsgarantie
Bewust wonen 100% duurzaam
Bespaar geld Gem. €3030,- per jaar
8/10
8/10
557 reviews
A-kwaliteit 100% tevredenheidsgarantie
Bewust wonen 100% duurzaam
Bespaar geld Gem. €3030,- per jaar

Delen van mijn gegevens

Zij hebben al verduurzaamd en besparen flink!

In 4 stappen
naar gratis energie

Stap 1

Vul het formulier in

Laat je gegevens achter via bovenstaand formulier

Stap 2

Je wordt gebeld

We bellen je om je gegevens te verifiëren.

Stap 3

Intake aan huis

We rekenen alles voor je door en leggen alls uit.

Stap 4

Start met besparen

Volledig verduurzaamd, zonder gedoe en zorgen.

Veel gestelde vragen?
Wij hebben het antwoord.

Wat betekent kostenneutraal?

Kostenneutraal betekent dat er gestreefd wordt naar een situatie waarin je je woning verduurzaamt, terwijl de maandelijkse lasten niet of nauwelijks stijgen. In sommige gevallen dalen die lasten zelfs. Met andere woorden: u heeft geen extra maandelijkse lasten.

Ieder huis is anders, net als de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. Ook de maandelijkse besparing op de energielasten kan onderling verschillen. Daarom licht onze adviseur je in een persoonlijk gesprek de verduurzamingsmogelijkheden toe. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Met wie werken jullie samen?

De Energiebespaarders werkt alleen samen met zeer ervaren, landelijk werkende gecertificeerde isolatie- en installatiebedrijven. Gezamenlijk hebben deze bedrijven tientallen jaren ervaring. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoge kennis in de desbetreffende branche.

Hoe werkt het proces?

Allereerst brengen we samen de mogelijkheden, kosten en opbrengsten in kaart tijdens een bezoek aan huis. Voor de financiering van deze werkzaamheden zijn diverse mogelijkheden, zoals spaargeld, de nationale energiebespaarlening of een subsidie of duurzaamheidslening.

Daarna zorgen wij samen met onze partners voor een gecertificeerde installatie van bijvoorbeeld: zonnepanelen, het aanbrengen van isolatie of andere maatregelen om energie te besparen.

Na afloop zorgen wij voor de administratieve afhandeling van onder andere de BTW-teruggave. Ook regelen we direct een nieuw energielabel voor je woning.

Hoe werkt de BTW teruggave?

Als je zonnepanelen aanschaft, kun je de betaalde BTW terugvragen aan de Belastingdienst. Dit geldt voor zowel de BTW op de panelen, als voor de BTW op de installatie. Die teruggave regelt BOX zorgeloos duurzaam voor je. Voor een gemiddelde woning varieert dit tussen de €1000 en €1500!